ALLON DERY - HAUTE FURNITURE

Handgemaakt met passie

Duurzame, unieke en op maat gemaakte design tafels. Dat is waar Allon Dery voor staat. Onze robuuste tafels zijn gemaakt van kwalitatief dennen- of eikenhout en voorzien van stoere stalen poten. Iedere Allon Dery tafel is verkrijgbaar in verschillende houttinten, metaalkleuren en afmetingen, zodat deze precies aansluit bij je interieurwensen. We maken hierbij uitsluitend gebruik van natuurlijk hout. Doordat de houtnerven en karakteristieken van iedere plank hout net iets anders zijn, is iedere tafel uniek. Een tafel met een tijdloze basis die je helemaal eigen kunt maken. Een tafel zoals niemand anders die heeft.

OOK DE NATUUR GAAT ONS AAN HET HART

Duurzaamheid voorop

Iedere Allon Dery tafel is vervaardigd uit kwalitatief dennen- of eikenhout dat groeit in duurzaam beheerde bossen in Denemarken waarbij de ecologische functie van het bos wordt behouden. Voor de biodiversiteit van bossen is duurzaam bosbeheer van groots belang. Door te investeren in duurzame oplossingen, is al ons hout gekenmerkt met de FCS en PEFC kwaliteitslabels. Ook de stalen poten van onze tafels zijn gemaakt van gerecycled staal. En ondanks het slanke ontwerp zijn de poten net als de rest van de tafel oersterk en bedoeld om een leven lang mee te gaan.

UNIEK, NET ALS JIJ

Allon Dery levert elke tafel naar de wensen van de klant

Allon Dery is ontstaan vanuit het idee om zelf je eigen tafel samen te kunnen stellen. Wij zorgen voor een kwalitatieve en tijdloze tafel; jij bepaalt de precieze look en feel. Zo ben je vrij om jouw favoriete kleuren te kiezen en kun je eenvoudig een tafel creëren die past bij je interieur. De tafels worden lokaal in Nederland gemaakt, in een loods buiten de rand van Rotterdam. Met een team van vakmannen maken we dagelijks met veel passie en aandacht tafels van ontwerpen die door onze klanten worden samengesteld. Iedere tafel is daarmee anders en uniek. Net als jij. Een tafel om trots op te zijn.