Allon Dery - Haute Furniture - Design tafels op maat

Rotterdamse vakman

Het begon allemaal als een hobby. In 2014 bouwde ik mijn eigen droomtafel. En niet alleen ik was fan van dit eerste ontwerp; mijn omgeving was minstens zo enthousiast, bleek uit de vele positieve reacties. De tweede Allon Dery-tafel was er een voor mijn beste vriend. Hij vond mijn tafel te gek, maar wilde zelf graag een blad in een andere kleur. En de tafelpoten en afmeting wilde hij ook net iets anders, zodat de tafel perfect in zijn huis paste.

Na deze tweede tafel kreeg ik de smaak te pakken en weer stroomden de positieve reacties binnen. Al snel ontstond het idee om meer droomtafels op maat te maken. Niet alleen voor bekenden en mij, maar voor iedereen. Sindsdien creëer ik samen met mijn team dagelijks tafels op maat; haute furniture noemen we dat. Elke tafel is anders, maar allen zijn ze gemaakt van kwalitatieve materialen.

Vanuit ons atelier in het Oude Noorden van Rotterdam werken we dagelijks aan diverse ontwerpen die mensen zelf hebben samengesteld. Je bepaalt zelf de look en feel van elk design. En met de juiste kleuren en afmetingen wordt een tafel echt jóúw tafel. Onze tafels zijn stuk voor stuk gemaakt van mooi, kwalitatief hout. We maken eettafels en bureaus maar ook sidetables en salontafels. Mogen we binnenkort een tafel voor jou maken?

Heb je een vraag, idee of wens?