Veelgestelde vragen - Design tafels op maat - Haute Furniture

Gewoon omdat je het antwoord wil weten...

1. Hey Allon, nu ik zo’n mooie authentieke tafel heb besteld, wil ik eigenlijk wel weten wanneer hij klaar is?
Uiteraard houden we je daarover op de hoogte. De levertijd is 15 tot 25 werkdagen en we nemen altijd contact met je op om een afspraak te maken voor de levering. Mocht je tussendoor toch nog vragen hebben, dan horen we ze graag!

2. Is elke tafel eigenlijk uniek?
Ja! We werken uitsluitend in opdracht. Jouw tafel wordt dus op maat gemaakt in de door jou gewenste kleur en met de door jou gekozen poten. Elke tafel is daarnaast heel uniek omdat elk exemplaar van hout is gemaakt. Hout is een natuurproduct dat de mooiste ‘imperfecties’ zoals noesten en nerven met zich meebrengt. Juist deze imperfecties geven elke tafel zijn eigen verhaal en karakter!

3. Wat voor hout gebruik je dan eigenlijk?
We gebruiken uitsluitend echt kwaliteitshout. Wil je het precies weten? Het hout is afkomstig van de grove den uit Denemarken. We leveren de bladen in drie kleuren (licht eiken, walnoot en wengé). De lak die we gebruiken maakt de tafel krasvast, vocht- en vuilwerend!

4. Oh, oké! En de poten?
De poten die we gebruiken zijn gemaakt van gerecycled staal. Oersterk dus! Met een mooie industriële look, maar toch ook slank en elegant. De poten zijn te bestellen in elf unieke kleuren, waarvan drie metaal varianten en we hebben er zelfs eentje met neoneffect.

5. Zijn alle poten hetzelfde?
 Voor tafels die langer zijn dan 2,1 meter gebruiken we standaard ‘XL’ poten. Die zijn hetzelfde als de drie-puntspoten maar dan een beetje groter. Vanaf 2,6m stappen we over op ‘XXL’poten. Bekijk ze allemaal op de inspiratiepagina!

6. Hoeveel vrije zitruimte heb ik eigenlijk bij mijn eettafel?
Check daarvoor deze super handige tabel!

7. Hoe stel ik een eettafel met bijpassende bankjes samen?
Bij de samenstelling van je eettafel kun je gemakkelijk kiezen voor een bijpassende bankje. Ontdek meteen hoe het bankje staat in de configurator.

8. Leveren jullie ook aan zakelijke klanten? In onze huisstijl-kleuren? Speciale maten?
Waarschijnlijk wel! Je kunt altijd contact met ons opnemen als je speciale wensen hebt. We denken graag samen of ook jouw wens te realiseren is!

9. Hoe kan ik mijn tafel het beste onderhouden?
De tafels houd je het beste schoon met een nietschurend schoonmaakmiddel. Gebruik ook geen ammoniak producten! Een vochtig doekje volstaat meestal. Wil je zeep gebruiken, dan is een milde zeep opgelost in water de beste optie.

10. Is de bezorging echt gratis? Ook in België?
Ja! We hebben onze transporteur met zorg gekozen. De kosten voor het leveren zijn dus daadwerkelijk 0 euro.

11. Hoe wordt de tafel geleverd? Moet ik er zelf nog iets aan doen als deze bezorgd wordt?
We leveren je tafel altijd in twee delen; tafelblad en poten leveren los van elkaar. Daardoor kan alles makkelijk door je deur of het trappenhuis. Uiteraard leveren we ook een handleiding voor de montage van de poten. Dat is echt super simpel. Je hebt alleen een schroefboortje en een Torx bitje nodig.

12. Heb ik ook garantie op mijn tafel(s)?
Jazeker! We geven standaard twaalf maanden garantie op alle tafels (en bankjes) die we maken.

Staat je vraag er niet bij? Wil je een grotere, dikkere, paarse of oranje tafel?